RPWWD,аз имам предвид, че това не е вярно. Еос и Голф кабрио се произвеждат паралелно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накъде отива Алфа Ромео!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеRPWWD,аз имам предвид, че това не е вярно. Еос и Голф кабрио се произвеждат паралелно.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЧетох някъде, че "Голф 6 Кабрио заменя Еос", но не претендирам за 100% меродавност, все пак продуктите на ВАГ групата не представляват интерес за мен
А по темата, напоследък много съм се наточил на тема 4С мисля че това е правилна крачка да видим какво ще излезе от завода накрая, и аз бях бая разочарован като видях че ще е с 4 цилиндров двигател и само с две места, насоро зачетох че и на С-класата и гласят 4 цилиндров дизел и се пойспокойх сякаш че
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеАбе четеш тайно признай си
А по темата, напоследък много съм се наточил на тема 4С мисля че това е правилна крачка да видим какво ще излезе от завода накрая, и аз бях бая разочарован като видях че ще е с 4 цилиндров двигател и само с две места, насоро зачетох че и на С-класата и гласят 4 цилиндров дизел и се пойспокойх сякаш чеСъщо колкото и на Брера Спъйдър
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеПреди няколко дни бях на тест драйв в на Шевролет и Опел. Карах Груз-1.6 ръчка и 1.8 автомат, Астра Спорт и Спарк. Ми нема толкова скучни коли. Скандално скучни. Вярно продават се марките имат коли във всеки клас, но особено Шевролета си личи ,че е сглобяван на кораб.
Направих анонса да кажа, че според мен се нареждат нещата при алфа. Четох интервю на Серджио Маркионе ,в което разправя ,че фиатизирането на Алфа е било грешка и връщат марката към славното и минало...
Джулиетката се продава много добре. В Италия само Голф е по-продаван. Чакаме 4С, Камал... все добри новини...нищо лично,ама това си е един вид обида към собствениците и на други автомобили......
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеизвинявам се за неуместната намеса но.... Вие сте били много далеч от тест драйв на едната от изброените марки..../първата в поста/, по скоро на деу и опел... и за да не съм голословен-в местния сервиз на Шевролет имаха само филтри за деу....нищо лично,ама това си е един вид обида към собствениците и на други автомобили......
на всички им е ясно, че американските шевролети нямат нищо общо с корейските, но все пак не може на нещо, на което му е сложена значка на шевролет да му се казва деу, най-малкото става объркванеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Е, то с този вносител и такива журналисти в България къде да иде марката....
http://auto.dir.bg/news.php?id=8792555няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениена всички им е ясно, че американските шевролети нямат нищо общо с корейските, но все пак не може на нещо, на което му е сложена значка на шевролет да му се казва деу, най-малкото става объркване
А за архаичните технологии точно на Шевролет сме говорили много.....Last edited by ne0; d.m.y г., 20:20.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеДа те поправя, че са мексикански и бразилски там в Охайо я сглобяват я не, и че са си същите коли и в америката
А за архаичните технологии точно на Шевролет сме говорили много.....sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Тука на бай индииците като им показах снимки от Юндола и тези веднага циганетата, "Ама това Ферари ли е" като видяха 159-ката, явно ги е обхванала манията след като миналият месец беше отворен тука шоурум на Ферари.
Като гледам така май Камал няма да се сбъдне а ще бъде Мазерати:
http://www.automedia.bg/news/article_13398.htmlLast edited by infernus; d.m.y г., 10:24.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеNo one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеОсвен 4C друго не знам дали ще има успех в САЩ...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениепо-скоро то да няма успех - там коли тип елис, които са 1/3 размера на нормална кола не се тачат много, защото им се смеят по светофаритеAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
Comment